Kerakusan dan kezaliman

| Date: Monday, January 12, 2009 |
Sana sini pimpinan Umno mengecam keras kerakusan dan juga kezaliman yang dilakukan oleh Israel. Israel yang melakukan sewenang-wenangnya terhadap Rakyat Palestine, tetapi sejauh manakah tindakan dan bantuan yang dilaksanakan? Nak harap PBB?

Sedangkan Umno merupakan parti pemerintah didalam Negara kita? Adakah sekadar melepas batuk ditangga? Atau sekadar ingin mendapatkan “political milage” sempena PRK 036 Kuala Terengganu?

Kezaliman yang dilakukan oleh Israel terhadap rakyat Palestin, Teramat zalim dan terlalu keji, yang boleh diumpamakan seperti sifat binatang, tiada belas kasihan tiada toleransi.

Mereka “Israel” membedil,menembak memukul,merosakkan harta awam dibumi Gaza Palestin,tidak peduli samaada golongan budak-budak atau orang tua.Tanpa ada alasan yang kukuh, melakukan sewenang-wenangnya mengikut nafsu buas mereka.

Alasan mereka, demi keselamatan.Sedangkan mereka hanya mementingkan kepentingan mereka sendiri.Sehinggan sangup melakukan kezaliman terhadap Rakyat Palestin.

Pembenci Israel & ideologi Israel;hambajahil


1 komentar:

khamis said...

assalamu`alaikum...bet0l 2,israel memang mempertahankan KEBANGANGAN mereka...1 lagi,cam x kena jer golongan budak2 tu,golongan tua dan muda serta kanak2 lagi cun ayat 2...hehe...

Post a Comment