Kepala bergegar!!!

| Date: Saturday, December 20, 2008 |
Lama betul aku tak tekan keypad, bukanya malas, tapi idea tak datang-datang, habis cara aku buat. Sampai satu ketika rasa macam nak tutup j er blog nii ,tapi sayang lak, pasal blog ni merupakan blog yang banyak untuk aku belajar. Tu yang sayang!!!!!!

Ok lah kengkawan aku nak kongsi sikit ngan koorang, berkenaan Templet baru aku ni.Aku dapat ni melalui pembacaan aku dari blog Muncet.blogspot.com. Papepun koorang pegilah sana sendiri banyak tutorial kat blog dia,memang tak rugi punya.

Kalau koorang nak download Templet ni, pegi kat sini bidik.blogspot.com. Ok lah kengkawan aku blah dululah, kepala aku dah bergegar niii!!!! Nak memahami Templet baru aku ni…. kah!!! kah!!! kah!!!

kepala bergegar:hambajahil


2 komentar:

iEn said...

mesti tengah pening tu hehe :D

harry said...

huhu...memang tengah peninglah tu,

Post a Comment